donderdag 2 april 2015

CATRICE || NORMADIC TRACES LIMITED EDITION

nomadic traces catrice limited edition
De nieuwste modetrend in Etnocouture is zomers, sensueel en luxueus: een moderne mix van patronen en intense kleuren. Limited Edition Nomadic Traces van Catrice vertaalt deze modetrend naar de beautywereld in mei 2015. Lichtrood en intens blauw worden gecombineerd met rustig grijsbruin, warm goud, zacht nude en heldere abrikoostinten. 



nomadic traces limited edition catrice

Powder Eye Shadow – €3,59

Wanderluxe en Savanna’s Gold
Zonlicht. De zachte poederoogschaduw met satijnfinish verschijnt in twee luxueuze varianten – donkerbruin en savanne – elk met een weelderige goudgloed. In combinatie met het prachtige reliëfpatroon doet het denken aan de schitterende zonsopkomst in de Sahara.
nomadic traces limited edition catrice

Longlasting Eyeliner Pen- €2,99

Leap In The Dark en Trip Into The Blue
Luxury Liner. Creëer heel eenvoudig de meest precieze eyeliner stijlen en patronen met de langhoudende gel eyeliner pen. De penselen zijn gedecoreerd met een moderne vertaling van oriëntaalse ornamenten en verrijken de collectie met twee kleuren: Electric Blue en Nearly Black.
nomadic traces limited edition catrice

Matt Bronzer – €4,99

Brave Bronze
Hete woestijn. De Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het opvallende reliëf doet denken aan zonnestralen en is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen.
nomadic traces limited edition catrice

Matt Lip Colour – €3,49

Nomaddicted To Red en Urban Red
Zonsondergang. De heldere nuances van de Matt Lip Colours maken een waar statement. De twee moderne roodtinten hebben een matte textuur en een overweldigende sensualiteit. Bijzonder praktisch: beide versies zijn verkrijgbaar als chubby pen. Een geweldige dekking en absoluut onweerstaanbaar!
nomadic traces limited edition catrice

Nail Lacquer – €2,99

Boundless Peach, Wanderluxe, Trip Into The Blue en Nomaddicted to Red
Oriënt Impress. Vier ultieme kleuren met ultieme dekking. Electric blauw en rood hebben een matte finish terwijl het warme goudbruin en fris perzik een overtuigende glans bieden. Het dessin doet denken aan Arabische nachten en valt op dankzij de moderne interpretatie van oriëntaalse patronen. Vier kleuren om de pracht van de zomer te versterken!
nomadic traces limited edition catrice

Tattoo Pen – €2,99

Read To Infinity
Oneindigheid. Eeuwigheid voor slechts één nacht. Maak gemakkelijk en snel een geweldige indruk met deze Tattoo Pen. Met de praktische applicator breng je het oneindigheidssymbool aan op de schone, droge huid. Gemakkelijk weer te verwijderen met een gewone make-up remover.
Nomadic Traces van Catrice is in mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. Welk product spreekt jou het meeste aan?

0 reacties:

Een reactie posten

melanie-blogt. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 MELANIE BLOGT, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena