vrijdag 20 maart 2015

ESSENCE LOVE & SOUND TREND EDITION

Essence Love & Sound Collectie
In April komt Essence weer met een leuke limited edition collectie die geïnspireerd is op de festivalmaanden die weer voor de deur staan: de Essence Love & Sound Collectie! Kijk snel mee om te ontdekken welke producten er binnenkort in de schappen te vinden zullen zijn!



Essence Love & Sound Collectie EyeshadowEyeshadow
Prijs: €2,89
De eerste producten in de Essence Love & Sound Collectie zijn deze prachtige oogschaduws! Deze oogschaduws in deze collectie zijn gebakken waardoor ze een intense pearly finish hebben. Perfect voor een Boho-Beauty Look!
 01 Glastonberry
02 Make Life A Festival
03 Feel The Vibe
Essence Love & Sound Collectie Multi Style Eyeliner Pen
Multi Style Eyeliner Pen
Prijs: €2,99
De Multi Style Eyeliner Pen die in deze collectie te vinden heeft, is heel apart: hij heeft een 3-tip applicator, waardoor je de gekste eyeliners kunt zetten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gestipt lijntje, een triple eyeliner maar ook voor een klassieke eyeliner. De Multi Style Eyeliner Pen heeft een diepzwarte kleur en is longlasting, dus perfect voor lange festivaldagen.
01 Perfect Line-Up
Essence Love & Sound Collectie Lipstick
Lipstick
Prijs: €2,39
Kleurrijke lippen zijn nooit verkeerd op een festival! Daarom brengt Essence een mooie abrikooskleur en een zachte roze kleur uit in deze collectie. Beide kleuren die in deze collectie uitgebracht worden zijn mat (en dus lekker longlasting!) en maken je festivallook helemaal af!
01 Crowd Gone Wild
02 Glastonberry
Essence Love & Sound Collectie Blush
Blush
Prijs: €2,99
Deze prachtige blush ziet eruit als een zonsondergang! De blush in deze collectie heeft een triple ombre effect van een zachte abrikooskleur naar een mooie koraalkleur, tot tenslotte een wat zwaardere berry tint. De blush zorgt voor een gezonde gloed op je wangen!
01 Sunset @ Center Stage
Essence Love & Sound Collectie Bronzing Paper
Bronzing Paper
Prijs: €2,39
De Bronzing Papers die Essence in deze collectie uitbrengt, zijn multifunctioneel: ze absorberen overtollige talg, maken je gezicht mat én er zit een bronzing powder in verwerkt zodat je een mooie sunkissed look hebt op je festival! Dit soort producten zijn perfect voor onderweg.
01 Sunkissed & Happy
Essence Love & Sound Collectie Nail Polish
Nail Polish
Prijs: €1,89
Een Essence collectie is niet compleet zonder een aantal mooie nieuwe lakjes. In de Essence Love & Sound Collectie worden 4 kleurrijke lakjes met een desert sand effect uitgebracht.
01 Make Life A Festival
 02 Blue-Chella
03 Glastonberry
04 Feel The Vibe
Essence Love & Sound Collectie Cuticle Tattoos
Cuticle Tattoos
Prijs: €1,59
In nagelland zijn cuticle tattoos helemaal trendy! Met deze schattige mini-tattoos kun je je nagelriemen helemaal opfleuren. In de set zitten 28 verschillende afbeeldingen: van veren tot een infinity symbool of zelfs gaveethno printjes. Genoeg afwisseling in één setje dus.
01 Ethno Girls Ahead!
Essence Love & Sound Collectie Heel Protection Pads
Heel Protection Pads
Prijs: €2,59
Een festival staat gelijk aan lange dagen staan en lopen: om dat iets comfortabeler te maken, brengt Essence deze heel protection pads uit! Deze transparante gelpads zorgen ervoor dat je hielen minder tegen je schoenen wrijven, en daarnaast zorgen ze voor goede grip in je schoenen.
01 These Pads Are Made For Walking
Zelf ben ik wat deze collectie betreft het meest benieuwd naar de roze lipstick en de prachtige trio ombre blush, die laatste vind ik echt heel gaaf bedacht van Essence!
De Essence Love & Sound Collectie is in april 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

0 reacties:

Een reactie posten

melanie-blogt. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 MELANIE BLOGT, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena