woensdag 13 mei 2015

ESSENCE ARRIBA TREND EDITION

Essence iArriba Collectie
Deze zomer neemt Essence ons mee naar Mexico! In de Essence iArriba! collectie zitten allemaal zomerse producten voor een vrolijke en kleurrijke make-up look. Kijk snel verder om te zien welke producten er allemaal uitgebracht gaan worden.


Essence iArriba Collectie Eyeshadow
Eyeshadow
Prijs: €1,99
Allereerst zitten er twee prachtige multicolour oogschaduws in de collectie! Er wordt een roze-paarse variant en een beige-turquoise variant uitgebracht. De kleuren zien er prachtig uit, maar ik vraag me stiekem af of de kleuren (vooral bij de beige-turquoise versie) niet gaan vermengen bij gebruik!
 01 La Vida Loca

 02 Macarena Mint

Essence iArriba Collectie BlushBlush
Prijs: €2,99
Ook de blush in de collectie is in een prachtige multicolour stijl, maar dit keer met zachte perzikkleurige en roze nuances. De blush zorgt voor een gezonde gloed op je wangen.
 01 Baila, Baila
Essence iArriba Collectie Lipgloss
Lipgloss
Prijs: €1,89
In de zomer mag lipgloss natuurlijk niet ontbreken. In de iArriba collectie zitten twee kleurtjes: een zachtroze of een helderrode kleur! De lipglosses zitten in een tube (lekker hygiënisch!) met een leuke Maya-achtig motiefje, en hebben een fruitige geur.
 01 Hola, Guapa

 02 Red Corazón

Essence iArriba Collectie Fan
Waaier
Prijs: €2,99
Normaal ben ik niet zo van de accessoires in make-up collecties, maar deze kleurrijke waaier vind ik stiekem toch wel erg leuk! Perfect voor de hete zomerdagen waar je net wat extra verkoeling kunt gebruiken, en is natuurlijk ook een leuk fashion accessoire voor een zomerse look.
 01 Festival of Colours

Essence iArriba Collectie Hair Chalk
Hair Chalk
Prijs: €3,99
In de collectie zijn ook twee tangen met hair chalk verkrijgbaar: krijt waarmee je je haar kunt kleuren! De variant die in deze collectie uitgebracht wordt is heel gemakkelijk, aangezien je je haar maar tussen de tang door hoeft te halen, en niet moet gaan kliederen. De kleuren zijn ook gemakkelijk uitwasbaar, en blijven dus niet te permanent in je haar zitten.
 01 Hola, Guapa

 02 Macarena Mint

  Essence iArriba Collectie Nail Polish
Nail Polish
Prijs: €1,89
Een collectie van Essence is niet compleet zonder nagellak! Dit keer worden er vier mooie kleuren met aparte finishes uitgebracht: zachtroze en mintgroen met een krijtachtige finish, en helderrood en paars met een metallic finish!
 01 Hola, Guapa

 02 Macarena Mint
 03 Red Corazón
 04 La Vida Loca


Essence iArriba Collectie Top Coat
Top Coat
Prijs: €1,99
Naast de nagellakjes, brengt Essence ook nog twee kleurrijke, feestelijke topcoats uit in deze collectie! De donkere variant bevat roze, paarse en groene confettideeltjes en de rozige variant heeft meerkleurige bloemetjes. Superleuk!
 01 Chica Bonita

 02 Festival of Colours


De Essence iArriba! Collectie is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België!

0 reacties:

Een reactie posten

melanie-blogt. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 MELANIE BLOGT, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena