maandag 23 maart 2015

7 PROBLEMEN WAAR BRILDRAGERS TEGENAAN LOPEN

8 problemen waar brildragers tegenaan lopen
Je draagt al je hele leven een bril of je hebt er sinds kort een. Er zitten genoeg voordelen aan het dragen van een bril, waarvan het natuurlijk de belangrijkste is dat je alles goed kunt zien en het kan soms ook als een mooi fashionitem dienen. Toch zijn er zijn zeker ook minpunten. 8 problemen waar een brildrager tegenaan loopt.

1. Gezellig naar een 3D-film
Hartstikke leuk die mooie 3D-technologie waardoor een film kijken nog leuker is, maar wel jammer dat je daar een bril voor op moet. En daar zit meteen het probleem, want probeer maar eens die bril fatsoenlijk over je eigen bril te doen. Het werkt vaak niet en het ziet er ook nog eens niet uit.
2. Waar is mijn bril?
Je hebt een bril omdat je eigenlijk zonder alles vooral wazig ziet. Maar ojee, waar had je je bril nou neergelegd? Ga die maar eens zoeken als je zonder bril juist niet zoveel kunt zien.
3. Lekker gezellig zwemmen met vriendinnen
Het is zomer en je gaat lekker met je vriendinnen naar het zwembad. Jammer is alleen wel dat zwemmen met je bril op nou niet echt een succes is. Doe je je bril af, is zwemmen geen probleem. Alleen is het vinden van je vriendinnen in het zwembad wel een uitdaging.
4. Als ze denken dat je bril nep is
Mensen die nepbrillen dragen zijn steeds hipper. Voor de echte brildragers alleen maar fijn, want zo wordt de bril een steeds belangrijker modeitem. Wel balen als ze je een compliment geven over hoe goed jouw nepbril lijkt, terwijl je bril toch een aardig bedrag heeft gekost en je toch echt die sterkte nodig hebt.
5. Oogmake-up is een uitdaging
Met een bril is het net even meer een uitdaging om je ogen zo op te maken dat het niet helemaal wegvalt achter je montuur, maar vooral ook niet te heftig wordt. Teveel make-up kan door je bril de look juist veel te heftig maken, terwijl als je te weinig op doet het lijkt alsof je een make-uploos dagje hebt ingelast.
6. Wanneer je brilglazen ineens beslagen zijn
Als brildrager herken je het probleem wanneer het buiten koud is en je een warme bus of kroeg binnenloopt en je brilglazen direct beslaan. Net zo irritant als dat je een lekkere kop thee wil drinken en bij je eerste slok je uitzicht een grote mistboel is.
7.  Wow, jij bent blind!
Als laatste probleem is het best wel irritant als mensen je bril willen passen en dan de opmerking maken ‘wow, jij bent blind zeg’. Of nog vervelender als ze zeggen: ‘Ik zie bijna geen verschil zonder bril. Heb je wel een bril nodig?’
Heb jij nog meer problemen waar je tegenaan loopt als brildrager?

0 reacties:

Een reactie posten

melanie-blogt. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 MELANIE BLOGT, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena