zondag 22 maart 2015

MAKE-UP TRENDS LENTE/ZOMER 2015 VOLGENS M.A.C

Make-up trends lente-zomer 2015 volgens M.A.C
Make-up artist kiezen steeds meer voor de lichte tinten. ‘Trying to hard’ met andere woorden: teveel make-up is passé. De trend van de zomer van 2015 is ‘the natural look’. Maak gebruik van lichte kleuraccenten om je beste kanten te benadrukken.

Eyeliner en mascara

De eyeliner hebben we in vele vormen voorbij zien komen. In 2015 willen we hem het liefst zo subtiel mogelijk zien. Een dun streepje aan de aanzet van je wimpers met aan het einde een verbreding. Deze verbreding zorgt voor een frisse en open oogopslag. De mascara zien we het liefst blanco, dat wil zeggen zonder hulp van fel gekleurde oogschaduw. Lange zwarte wimpers komen het best tot hun recht op een rustige achtergrond.

Foundation en poeder

We willen een natuurlijke en gezonde uitstraling geven aan onze huid. Het is belangrijk om onze huid goed te verzorgen en gezond te houden. Op die manier hoeven we ook niet alle oneffenheden weg te werken. Daarom gaan we niet meer in de weer met overmatige rouge, foundation of poeder. De trend wordt dat onze huid een natuurlijke, zon gekuste gloed uitstraalt. Maak hiervoor gebruik van minimale make-up met zachte tinten zoals beige, taupe, goud en perzik.

Spice it up

Tijdens feestjes en festivals is het leuk om een beetje extra ‘party’ in je make-up aan te brengen. Ook hier bieden volgens M.A.C de pasteltinten de oplossing. Met een nude basis komen die tinten mooi naar voren zonder overheersend te worden, zodat je nog steeds een natuurlijke uitstraling behoudt. Probeer kleuren zoals zeegroen, koraal- oranje en schelp roze. Gebruik als finishing touch goud- of zilverkleurige glitters. Zwarte eyeliner en mascara vormen de basis voor je make-up. Vul je look aan met lichte tinten om een festival-look te creëren. Denk aan een extra lijntje gouden of blauwe eyeliner bovenop de zwarte basislijn. Of een oogschaduw in een bruin of pasteltint. Creëer een look waarin de sterke punten van je gezicht goed naar voren komen. De ultimate look van 2015 wordt volgens M.A.C: authentiek en naturel met een zon gekuste gloed.

0 reacties:

Een reactie posten

melanie-blogt. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 MELANIE BLOGT, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena