zaterdag 11 april 2015

BALAYAGE, DÉ TREND VAN 2015


1
Ombre hair was in 2014 het ‘je-van-het’. En deze look had zowel veel aanhangers, als tegenhangers. Oftewel; je hield ervan, of je haatte het. Er was vrijwel geen middenweg. In 2015 is er een nieuwe kleurtrend die de ombre gaat opvolgen, namelijk; de Balayage – Toroiseshell haar. Lees verder om meer te weten te komen over deze natuurlijk ogende kleurtrend.








Bye Ombre, hello Balayage! Het is helemaal hot en tegenwoordig de meeste gevraagde haarkleur in de salon. Ik kan balayage het beste omschrijven als een natuurlijke ombre. Bij ombre zie je soms echt zo’n streep en lopen de kleuren niet mooi in elkaar over. Balayage is een frans woord voor een ‘veeg’. Balayage zijn eigenlijk highlights die er heel natuurlijk uitzien en waardoor je eensunkissed effect krijgt. Door de ‘vegen’ lopen de kleuren mooi in elkaar over. En het fijne is, het kan bij ieder haartype en haarkleur! Nog een voordeel is dat je geen uitgroei krijgt dus je hoeft niet om de zoveel weken naar de kapper om het bij te laten kleuren.

Wat maakt een balayage anders dan een meer traditionele haarkleuring?
Deze kleur kan goed aangepast worden aan de natuurlijke valling van het haar en wat bij de coupe staat, met een subtiel effect. Dus voor diegene die niet van een geheel ander haarkeur houden maar wel net even wat anders willen.

Is het geschikt voor alle haarkleuren/haartypes?
Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie, de kleurtechniek en het effect blijft hetzelfde. 






0 reacties:

Een reactie posten

melanie-blogt. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 MELANIE BLOGT, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena